Klik hier om terug te gaan naar de homepage

MATERIALEN


(VERZINKT) STAAL
staal U kunt in principe met al uw soorten staal bij ons terecht.
Soorten staal die we regelmatig behandelen zijn:

- Blank staal
- Gemetalliseerd (geschopeerd) staal
- Sendzimir verzinkt staal
- Zincor verzinkt staal
- Thermisch verzinkt staal
- Elektrolytisch verzinkt staal
- Gegoten staal

Als uw product nog niet gemetalliseerd of verzinkt is, kunt u dit door ons laten doen.
Verder kunnen we dit staal voor u naar wens stralen, poedercoaten of natlakken.

RVSRVS
Ook met de behandeling van RVS, oftewel roestvaststaal, hebben we een ruime ervaring. Afhankelijk van wat u wilt, kunnen we uw RVS-product glasparelen of, na de benodigde voorbehandeling, poedercoaten dan wel natlakken.

ALUMINIUM
Aluminium-producten kunt u door ons laten behandelen. Zowel brut (kaal), geanodiseerd (glad) of gegoten alumium worden door ons geglaspareld of na een geschikte voorbehandeling gepoedercoat of genatlakt.

KUNSTSTOF
kunststofOok kunststof-producten behandelen we regelmatig. Het gaat hierbij dan vooral om veel voorkomende kunststoffen als schuimpvc, pvc, abs en polycarbonaten. Na een geschikte voorbehandeling poedercoaten of natlakken we deze kunststoffen dan voor u.

HOUT
Ook het bewerken van hout is een regelmatig voorkomende oppervlaktebehandeling. Vooral met het behandelen van meubelstukken hebben we ruime ervaring. Nadat we uw spullen voorbehandelen, spuiten we deze in de door u gewenste kleur. Uw product ziet er dan weer als nieuw uit. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om het product alleen te laten voorbehandelen. Als u het bijvoorbeeld alleen laat glasparelen dan is het effect dat het hout er veel natuurlijker uitziet: de groeven van de nerven zijn dieper en de kleur wordt lichter. Dit is de zogenaamde koloniale look. Ook kunt u het laten stralen; het oppervlak wordt dan opgeruwd. Wil een houtproduct door ons bewerkt kunnen worden, dan moet het wel hardhout zijn (bijvoorbeeld eiken).

GLAS
Een behandeling die steeds meer gebruikt wordt, is het glasparelen van glas. Je krijgt dan een soort matglas. Dit wordt bijvoorbeeld veel toegepast in designmeubelen. Uiteraard verzorgen wij ook deze bewerking.
Industrieweg 2K, 4731 SC Oudenbosch T +31 (0)165-320189, E info@cobla.nl
KvK 78611741 BTW NL861469999B01