Klik hier om terug te gaan naar de homepage

BEDRIJFSPROFIEL


Cobla bestaat sinds 1990. De naam Cobla is afgeleid van de Engelse termen “coating” en “blasting”; twee van onze hoofdactiviteiten: coaten en stralen. Cobla beschikt over ervaren en enthousiaste medewerkers. Flexibliteit, kwaliteit, leveringsbetrouwbaarheid en service staan bij ons hoog in het vaandel.

De markt waarin Cobla actief is, is de (metaalproducten)industrie. Uiteraard doen we ook werk voor particulieren. Onze werkzaamheden bestaan uit allerlei vormen van oppervlaktebehandelingen:
- poedercoaten
- natlakken
- stralen
- glasparelen
- metalliseren

Ook regelen wij het (thermisch) verzinken van uw producten. Ga naar werkzaamheden voor meer informatie over de bewerkingen die we uitvoeren. De materialen die zoal behandeld worden, zijn zeer divers van aard. Het gaat hier om (verzinkt) staal, roestvast staal, aluminium, hout en kunststoffen. De objecten variëren dan ook van stalen constructies van zeven meter tot plastic beugeltjes van vijf centimeter, van bedrijfsdeuren tot kunstwerken en van old-timers tot kunststof profielen. Ga naar referenties voor voorbeelden van door Cobla behandelde objecten. Hoe wij uw producten behandelen is te vinden onder werkwijze.

Onze slogan luidt Hiermee onderscheiden we ons dan ook ten opzichte van anderen. Zo controleren we grondig alle producten bij binnenkomst en uitlevering en bieden wij tot wel tien jaar garantie op ons werk. Ook voldoen we uiteraard aan de laatste milieu-eisen en doen we er alles aan om steeds milieuvriendelijker te produceren. Kijk voor meer informatie hierover onder respectievelijk kwaliteit en garantie of milieu en veiligheid.

Omdat we zo flexibel en klantgericht werken, komen we tot goede en duidelijke afspraken. Bij ons geldt “afspraak is afspraak”. Bovendien valt er altijd wel een spoedklusje in te passen.

Om de communicatie voor u en ons nog verder te vergemakkelijken zijn op deze site nog enkele mogelijkheden toegevoegd: zo kunt u een offerte-aanvraag doen of e-mailen.
Industrieweg 2K, 4731 SC Oudenbosch T +31 (0)165-320189, E info@cobla.nl
KvK 78611741 BTW NL861469999B01